Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 06 Image 07 Image 08 Image 09 Image 10 Image 11 Image 12 Image 13
Aura Nursalama merupakan sebuah produk aromaterapi berasaskan pati bunga-bungaan keluaran AFTL Technology yang berupaya memperbetul, membaikpulih dan memperkuat kuasa besi berani diri, umpama bunga yang berupaya menarik perhatian kumbang, untuk menarik apa sahaja hajat yang dihajati. Diolah dan disukat mengikut NISBAH DIRI INSAN, ia diperkayakan lagi dengan Tenaga Virtual Negative Photon AFTL yang disampaikan terus ke tubuh pengguna melalui deria bau. Hasilnya, Insya-Allah pengguna akan sentiasa berada dalam keadaan optimum dalam menjalani kehidupan seharian.Bunga

Bunga adalah satu penciptaan Maha Pencipta yang mana ia umpama DUTA kepada rantai makanan kehidupan. Tanpa KUASA yang diberi pada bunga-bungaan untuk menarik kumbang, pendebungaan tidak berlaku. Jika tiada pendebungaan, tiadalah pembiakan tumbuh-tumbuhan dan seterusnya sistem rantai makanan kehidupan turut terjejas. Umpama bunga-bungaan yang DILIHAT pelbagai warna, bila DIHIDU pelbagai bau, bila DIRASA terhasil lazatnya, apabila DISENTUH bersama gemersik angin akan menghasilkan bunyian yang mampu membuahkan inspirasi atau idea.Tenaga Virtual Negative Photon

Menurut Pengasas Aura Nursalama, Puan Hajah Salmah Hamsah, Aura Nursalama berbeza dengan produk aura lain yang kini banyak berada di pasaran. Dengan olahan menggunakan bahan semulajadi yang berdasarkan kejadian alam iaitu 'Nur', Aura Nursalama ini dihasilkan dengan gabungan yang cukup cantik dan berupaya mengeluarkan Tenaga Virtual Negative Photon AFTL berwarna putih yang juga dipanggil 'Electrical White Light' yang tidak mudah diperolehi dan hanya dikeluarkan oleh gelombang otak individu yang istimewa.
Kebaikan

 1. Menyeimbang kembali emosi yang rencam supaya menjadi tenang.
 2. Memperkuat spiritual yang takut, lemah, tidak bersemangat, sentiasa hilang tumpuan kepada satu keadaan fokus dan bersemangat.
 3. Mampu membuang dan merawat tenaga negatif yang terkandung pada tubuh atau premis.
 4. Merangsang minda bawah sedar yang lemah kepada sentiasa mempunyai kehendak positif.
 5. Mencantikkan seri wajah yang malap dan kusam kepada penampilan berseri-seri dan ayu.
 6. Mampu merawat masalah gangguan spiritual pada tubuh dan premis.

Cara Guna


Cara 1 : Mandian Harian (Bilasan Terakhir)

 • Titiskan 7 titis Aura Nursalama ke dalam bekas air mandian.
 • Sambil niatkan apa yang dihajati, pusing lawan arah jam agar Aura Nursalama sebati dalam air.
 • Dengan mengikut tertib, jirus air perlahan-lahan dari bahagian atas kepala, kemudian dihalakan ke anggota badan sebelah kanan dan seterusnya ke anggota badan sebelah kiri dan ratakan air ke seluruh badan.Cara 2 : Mandian Ais (Berendam)

Persediaan

 • 1 beg besar ais, 1 sudu kapur makan, 1 sudu belerang (jika ada masalah spiritual), garam (nisbah 1 kg garam : 10 kg berat badan), Aura Nursalama
 • Masukkan garam dan belerang ke dalam tab mandi yang sudah berisi air, titiskan sebanyak 7 titis Aura Nursalama dan niatkan apa yang dihajati.


10 Minit Pertama

 • Rendamkan diri dalam tab mandi, ratakan dan gosokkan garam ke seluruh badan.
 • Ambil 1 sudu kapur makan, ratakan dan gosokkan ia ke seluruh badan.


10 Minit Kedua

 • Titiskan lagi 7 titis Aura Nursalama ke dalam tab mandi dan masukkan ais ke dalam tab mandi sedikit demi sedikit sehingga sesedap rasa pengguna sambil meratakan air ke seluruh badan.


10 Minit Ketiga

 • Titiskan lagi 7 titis Aura Nursalama ke dalam tab mandi dan masukkan lagi ais sedikit demi sedikit sambil meratakan air ke seluruh badan. Bilas dengan air bersih setelah selesai.Cara 3 : Titisan Di Tapak Tangan

 • Titiskan 1 titis Aura Nursalama di tapak tangan.
 • Ratakan ia sambil niatkan apa yang dihajati.
 • Tangkupkan tangan ke wajah. Kemudian, fokus pada niat yang dihajati, hirup dalam-dalam Aura Nursalama dan hembus secara perlahan-lahan dengan tenang.
 • Seterusnya, dengan mengikut tertib, sapukan ia bermula dari bahagian wajah, kepala atau ubun-ubun, pergelangan tangan dan seterusnya ke bahagian kaki.

* Kaedah ini sesuai dilakukan selepas mandi atau selepas berwudhuk.Cara 4 : Sapuan Di Sekeliling Kawasan Bermasalah

Dengan menggunakan tiub penyedut Aura Nursalama, sapukan ia ke sekeliling kawasann yang bermasalah dengan mengikut arah lawan jam.* Kaedah ini sesuai digunakan untuk kawasan anggota yang bermasalah seperti kudis, ruam, kutil, ketumbuhan dan sebagainya.
Copyright © 2011 AFTL Technology Sdn. Bhd. (Co No: 648628-A). All rights Reserved.
Website Development by: AFTL ICT Team.